in ,

Feel-Good momentje van de dag: Vlaamse musical acteurs steken corona thuisblijvers hart onder de riem

#YouWillBeFound – Musical Belgium

50 musical theatre artists from Belgium come together online to perform You Will Be Found from Dear Evan Hansen.Due to the corona virus, musicals aren’t allowed to perform in Belgium. Musical theatre artists from all shows (40-45, Mamma Mia, Daens, Knock-Out, June Foster, Snow White,…) and all production companies (Studio 100, Deep Bridge, Music Hall, BSO-producties vzw, Judas Theaterproducties, The Singing Factory,…) came together online to perform. For everyone who sits at home. For everyone who feels alone. For everyone who needs to be found.With Aaron De Veene, Alyssa Luypaert, Annelore Van den Driessche, Charlotte Campion, Charlotte Peetermans, Charlotte Suijs, Charlotte Verduyn, Dieter Verhaegen, Ellen Dilles, Emelien Raats, Florian Avoux, Geoffrey Debondt, Hannes Vandersteene, Hélène Kamers, Isabelle Heremans, Jasper Heyman, Jens Broes, Jeroen Logghe, Jervin Weckx, Joke Van Robbroeck, Jozefien Grossen, Jurgen Stein, Justine Maurau, Laura Seys, Laure Ven, Laurenz Hoorelbeke, Liesbeth Roose, Line Ellegiers, Lotte Stevens, Maja Van Honste, Manu Jacobs, Margot Bosmans, Martijn Claes, Mathieu Bekaert, Matthew Michel, Michiel De Meyer, Mike Wauters, Nele Kintaert, Niels Batens, Nolle De Kock, Oonagh Jacobs, Pauline Joris, Pieter Van Keymeulen, Rudi Giron, Saïn Vantomme, Steven Colombeen, Stéphania Casneuf, Susan Tonnard, Tim Stuart, Wanne Synnave, Zion LutsAudio & Video: Wanne Synnave

Posted by The Singing Factory on Tuesday, March 24, 2020

Omwille van het corona virus zijn alle musicals in Vlaanderen stopgezet. Het mag gewoon niet meer. Maar alle artiesten kunnen niet zomaar stoppen met creatief zijn en het genre voor even vaarwel zeggen. Daarom hebben alle cast leden van de grote musicals even de handen in elkaar geslagen voor alle thuisblijvers. Om hen een hart onder de riem te steken. Voor iedereen die zich even eenzaam voelt en wat gezelschap kan gebruiken. Voor iedereen die dringend even wat gezelschap nodig heeft.

Je ziet Aaron De Veene, Alyssa Luypaert, Annelore Van den Driessche, Charlotte Campion, Charlotte Peetermans, Charlotte Suijs, Charlotte Verduyn, Dieter Verhaegen, Ellen Dilles, Emelien Raats, Florian Avoux, Geoffrey Debondt, Hannes Vandersteene, Hélène Kamers, Isabelle Heremans, Jasper Heyman, Jens Broes, Jeroen Logghe, Jervin Weckx, Joke Van Robbroeck, Jozefien Grossen, Jurgen Stein, Justine Maurau, Laura Seys, Laure Ven, Laurenz Hoorelbeke, Liesbeth Roose, Line Ellegiers, Lotte Stevens, Maja Van Honste, Manu Jacobs, Margot Bosmans, Martijn Claes, Mathieu Bekaert, Matthew Michel, Michiel De Meyer, Mike Wauters, Nele Kintaert, Niels Batens, Nolle De Kock, Oonagh Jacobs, Pauline Joris, Pieter Van Keymeulen, Rudi Giron, Saïn Vantomme, Steven Colombeen, Stéphania Casneuf, Susan Tonnard, Tim Stuart, Wanne Synnave, Zion Luts

Report

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

What do you think?

Nieuwe Lady Gaga album uitgesteld door corona

LA Pride Parade geannuleerd door corona