Wil je graag weten wat je kan bekijken?

Klik dan op de videoplayer op het ‘Gids’ icoontje voor het programmaschema.

Vlaanderen kijkt naar Gaytimes Stream TV

Vanaf nu kan je kijken naar Gaytimes Stream TV. Een kanaal waarop je niet alleen muziek kan bekijken en beluisteren maar ook nu en dan een fijne reportage of vlog van de fijnste mensen online. Allemaal leuke content die je op Youtube bij elkaar kan sprokkelen, maar dat hebben wij al voor je gedaan. Lean back en relax.

Dit is kanaal 1. Binnenkort kan je nog speciale kanalen verwachten specifiek op kortfilms, muziek, vlogs, coming out, …

Wil je dit ook graag delen met je vrienden? Hoe meer kijkers, hoe beter. Klik op delen in de player. We zijn je alvast eeuwig dankbaar.

Heb je zelf nog een suggestie? Dan mag je ons dat altijd laten weten.

Vergeet niet om deze pagina alvast in je bookmarks te zetten, want we gaan je nog verrassen!

Welkom bij Gaytimes Stream TV.

VOOR EN ACHTER DE SCHERMEN

We nemen je mee achter de schermen bij celebs. Hebben ze leuke vlogs of backstage beelden gedeeld, dan kan je die op STREAM TV zien. Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan. Van de gay icons tot de doodgewone jongens en meisjes die boeiende verhalen te vertellen hebben.

DOCUMENTAIRES

De betere documentaires die je op het internet kan terugvinden serveren we met veel plezier. Hoe is het om te leven met een beperking? Hoe kwam je uit de kast? Of wie waren de voorvechters die op de baricades stonden? We laten ze allemaal aan het woord.

MUSIC MAKES THE WORLD GO AROUND

En tussen al dat moois zorgen we ook voor een serieuze streep muziek. Van Kylie tot de artiesten van bij ons. Alles wat leuk is en nice to hear hebben we ook voor je klaargezet. Meer nog… zet het volume al maar wat hoger.